Mieke verhuisd Mieke verhuisd

Sinds half april 2023 woont onze predikante, Mieke Groen, niet meer in De Glind, maar in Wageningen.

Daar heeft zij uiteraard een werkplek, waar vanuit zij haar werk als onze predikante en aandachtspersoon blijft doen. Maar ook in De Glind houdt zij zo’n plek. Op maandag en woensdag werkt zij in en vanuit de consistorie, de aanbouw aan de kerk op de Postweg 78. Dat betekent dat zij daar ook mensen kan ontvangen! Dus: heb je behoefte aan een praatje, een kopje thee/koffie, stap dan gerust binnen (of maak eerst een afspraak). Als de vlag met KOM BINNEN buiten staat, weet je zeker dat zij daarvoor tijd heeft! Want het kan ook zijn dat zij weg is voor een bezoekafspraak of bespreking, of in de consistorie haar aandacht voor andere dingen nodig heeft.

Zowel in Wageningen als in de consistorie is Mieke bereikbaar op haar mobiele nummer (06) 23 773 816; via een telefoontje, whatsappje of sms’je. Het mailadres, predikant@dorpskerkdeglind.nl blijft hetzelfde. Vrijdag blijft haar vrije dag.

 
Gespreksgroepen weer opgestart Gespreksgroepen weer opgestart
Zowel de 30++ groep als de Predikergroep zijn weer gestart. Zie de agenda voor de volgende data. Wil je meer informatie over (één van) deze gespreksgroepen, meld je dan aan bij Mieke Groen.
 
Opnames niet meer openbaar Opnames niet meer openbaar
We gaan voorlopig door met het opnemen van de vieringen. Hulde aan ons camerateam dat iedere keer weer voor de opnames zorgt! Vanaf nu zijn de vieringen echter niet meer openbaar terug te kijken (i.v.m. privacy gemeenteleden). Alleen wie via secretariaat@dorpskerkdeglind.nl aangeeft daar gebruik van te willen maken, krijgt de link toegestuurd. De opnames zullen hooguit twee weken beschikbaar zijn.
 
Jam voor de kerk Jam voor de kerk
Van abrikozen-appel, rabarber-gember tot peer-walnoot-rozijnen, Hennie van Renselaar verkoopt al jaren een scala aan jams op marktjes en in verzorgingshuizen. De winst op deze jamverkoop gaat rechtstreeks naar onze kerk. Daardoor kan de kas toch elk jaar met een paar honderd euro extra worden verblijd. De prijs is € 2,- voor een kleine pot van 330 gram en € 3,- voor een grote pot van 450 gram. Je kunt bestellen via hvanrenselaar@hetnet.nl of (033) 461 84 07. De jams komen op enigerlei wijze bij de besteller. Als dat nog niet eens leuk is? Smullen van een jam en doneren aan een goed doel tegelijk. 
 
Collectebonnen bestellen Collectebonnen bestellen
Naast een digitale of contante donatie aan onze eigen gemeente of de diaconie, heeft PG De Glind en Achterveld ook de mogelijkheid om collectebonnen te gebruiken. Deze collectebonnen zijn in 3 verschillende coupures verkrijgbaar.
lees meer »
 
Facebook Facebook
We zijn ook te volgen op Facebook: Dorpskerk De Glind/Achterveld. We plaatsen hier (nog actuelere) aankondigingen, nieuws en foto’s. Die laatste uiteraard in overleg met degenen die er op staan. Marjolein Collignon is beheerder.