zondag 9 januari 2022

Viering (online)

Datum: 
 zondag 9 januari 2022
Tijdstip: 
 10.00  - 11.00 uur
Locatie: 
 Dorpskerk De Glind

Voorganger: ds. Peter Breure
Organist: Arjan Verrips

1e collecte: Werelddiaconaat: Rwanda
2e collecte: Instandhouding plaatselijke gemeente 
Toelichting bij de 1e collecte: Na de genocide in Rwanda bleven veel kinderen als wees achter. ‘Mama Rose’ richtte een organisatie op die voor deze kinderen een nieuwe familie zocht. Tegenwoordig helpen ‘Mama Rose’ en haar team kwetsbare kinderen die bijvoorbeeld hun ouders zijn kwijtgeraakt. Ze regelen opvanggezinnen en helpen de kinderen met persoonlijke begeleiding, een zorgverzekering, medicijnen en onderwijs. Ook geeft de stichting voorlichting over HIV/aids op scholen en in kerken.

N.a.v. de nieuwe coronamaatregelen zijn de vieringen tot en met (in ieder geval) 16 januari alleen online te volgen. De viering met ds. Peter Breure uit Voorthuizen wordt opgenomen en is later op de dag via ons eigen YouTube-kanaal beschikbaar.

Wil je geld voor de collecte overmaken? Een gift voor onze gemeente: NL52 INGB 0000 2022 99 t.n.v. PG De Glind en Achterveld. Een gift voor Kerk-in-Actie: NL34 INGB 0002 0478 54 t.n.v. KiA PG De Glind en Achterveld. Vergeet niet te vermelden voor welk collectedoel jouw bijdrage bedoeld is.

terug