zondag 6 februari 2022

Viering - reserveren verplicht

Datum: 
 zondag 6 februari 2022
Tijdstip: 
 10.00  - 10.30 uur
Locatie: 
 Dorpskerk De Glind

Voorganger: ds. Mieke Groen
Organist: Simon Drost

1e collecte: Villa Vrede in Utrecht (jaarproject diaconie)
2e collecte: Instandhouding plaatselijke gemeente 
Toelichting bij de 1e collecte: Vijfduizend mensen in Utrecht mogen er niet zijn. Ze hebben geen verblijfsvergunning, geen recht op een woning of op werk. Ze leiden een onzichtbaar leven. In ‘Villa Vrede’ worden deze mensen wel gezien en bij hun naam genoemd. Hier kunnen ze elkaar ontmoeten en hun dag zinvol doorbrengen. Zij volgen er taallessen, leren fietsen repareren, doen een spelletje of krijgen informatie over hun rechten. De vrijwilligers van Villa Vrede Utrecht helpen deze mensen waar ze kunnen. Het lijkt de diakenen en de KIA-groep van onze kerk een mooi project om in 2022 hen te ondersteunen!  

Vanwege de corona-maatregelen is reserveren verplicht. Stuur een mail naar secretariaat@dorpskerkdeglind.nl (vóór vrijdag 18.00 uur, voorafgaand aan de viering). Je krijgt bericht of er een plek voor je/jullie gereserveerd is. Bekijk hier alle maatregelen en informatie rondom reserveren. Er worden ook opnames gemaakt van deze viering, die later op de dag via ons eigen YouTube-kanaal beschikbaar zijn.

Wil je geld voor de collecte overmaken? Een gift voor onze gemeente: NL52 INGB 0000 2022 99 t.n.v. PG De Glind en Achterveld. Een gift voor Kerk-in-Actie: NL34 INGB 0002 0478 54 t.n.v. KiA PG De Glind en Achterveld. Vergeet niet te vermelden voor welk collectedoel jouw bijdrage bedoeld is.

terug