zondag 27 februari 2022

Viering

Datum: 
 zondag 27 februari 2022
Tijdstip: 
 10.00  - 10.30 uur
Locatie: 
 Dorpskerk De Glind

Voorganger: ds. Ellie Boot
Organist: Wim Vochteloo

1e collecte: Rwanda (40-dagentijdcollecte Kerk in Actie)
2e collecte: Instandhouding plaatselijke gemeente 
Toelichting bij de 1e collecte: Aan het werk voor gezond eten. In het dichtbevolkte Rwanda leeft 70 procent van de inwoners van landbouw. Maar door gebrek aan grond kunnen veel mensen lastig rondkomen. Rwandese diaconessen trainen elk jaar 150 boeren en boerinnen op hun demonstratieboerderij. Ze leren hun over veeteelt en over het verbouwen van groenten en fruit met moderne landbouwtechnieken. Na de training begeleiden ze de deelnemers in hun eigen dorp. Steeds meer ouders kunnen hun kinderen hierdoor gezonde voeding geven. 

Vanwege de corona-maatregelen is reserveren verplicht. Stuur een mail naar secretariaat@dorpskerkdeglind.nl (vóór vrijdag 18.00 uur, voorafgaand aan de viering). Je krijgt bericht of er een plek voor je/jullie gereserveerd is. Bekijk hier alle maatregelen en informatie rondom reserveren. Er worden ook opnames gemaakt van deze viering, die later op de dag via ons eigen YouTube-kanaal beschikbaar zijn.

Wil je geld voor de collecte overmaken? Een gift voor onze gemeente: NL52 INGB 0000 2022 99 t.n.v. PG De Glind en Achterveld. Een gift voor Kerk-in-Actie: NL34 INGB 0002 0478 54 t.n.v. KiA PG De Glind en Achterveld. Vergeet niet te vermelden voor welk collectedoel jouw bijdrage bedoeld is.
 

terug