zondag 28 juli 2024

Viering

Datum: 
 zondag 28 juli 2024
Tijdstip: 
 10.00  - 11.00 uur
Locatie: 
 Dorpskerk De Glind

Voorganger: ds. Corine Beeuwkes- Van Ede
Organist: Arjan Verrips

1e collecte: Jaarproject 2024: Hope4Ukraine
2e collecte: Instandhouding plaatselijke gemeente 
Toelichting bij de 1e collecte: In Roemenië werkt Hope4Ukraine samen met Fight for Freedom. Dit is een christelijke organisatie die zich onder andere inzet voor de opvang van Oekraïense (wees)kinderen in de leeftijd van 1-6 jaar. Deze kinderen worden langdurig opgevangen op de locatie Veresti. Naast de zorg voor weeskinderen worden er voor periodes van ongeveer een maand Oekraïense kinderen uit de frontgebieden opgevangen. Dit zijn kinderen uit onder andere Bachmoet, Cherson en Charkiv. Ook verzorgt Fight for Freedom voedseltransporten naar Oekraïne. Drie keer per week worden voedselpakketten uitgedeeld, zo’n 7.000 -8.000 pakketten per week. Wij vragen u vriendelijk om Hope4Ukraine te blijven ondersteunen met uw bijdrage!

Iedere zondag is er kindernevendienst voor de kinderen van de basisschoolleeftijd. Voor de allerjongsten is er crèche in Glindster. De opnames van de viering zijn (twee weken) beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.

Wil je geld overmaken voor de collecte(s)? Een gift voor onze gemeente: NL52 INGB 0000 2022 99 t.n.v. PG De Glind en Achterveld. Een gift voor Kerk-in-Actie: NL34 INGB 0002 0478 54 t.n.v. KiA PG De Glind en Achterveld. Vergeet niet te vermelden voor welk collectedoel jouw bijdrage bedoeld is. Collectebonnen nodig? Bekijk hier hoe je ze bestelt: www.dorpskerkdeglind.nl/collectebonnen_bestellen

terug