Paasviering - bloemen en eitjes Paasviering - bloemen en eitjes
Op zondag 17 april vieren we Pasen. Feest van een nieuw begin, van positieve TIJD die doorbreekt na alle negatieve TIJD. We lezen het verhaal over hoe Jezus opstond en zo de cirkel van angst en verdriet doorbrak. Een nieuw begin, ook in die zin dat we na twee jaar van veel beperkingen weer echt samen Pasen mogen vieren. Compleet met het binnenbrengen van de nieuwe Paaskaarsen door de jongeren na de Paaswake; met het bloemenkruis, de kinderen, een lector, een zanggroep en Jacquelien en Marjolein op bugel.

Dus: We vragen iedereen om bloemen mee te nemen naar de kerk, zodat het kruis in een bloemenzee kan veranderen. Voor wie ze niet zelf in het kruis wil steken, staan bij de ingang emmers klaar waarin de bloemen verzameld worden. Voor de jongere kinderen is er, nadat de bloemen in het kruis zijn gestoken, de mogelijkheid om gebruik te maken van de kindernevendienst.

Paaseieren voor Oekraïense kinderen
Tijdens de Paaswake verstoppen de jongeren paaseitjes rond de kerk en Glindster. We hebben de Oekraïense kinderen uitgenodigd om die rond 11.15 uur - na de viering - te komen zoeken! Dit keer zijn ze dus speciaal voor hen bedoeld.
terug