Versterking beamteam gezocht Versterking beamteam gezocht

Het team dat iedere week tijdens de diensten de beamer bedient, heeft dringend behoefte aan vers bloed. Door het afschaffen van de papieren liturgie is de beamer een onmisbaar onderdeel geworden van de eredienst. Het tekort aan vrijwilligers voor het team levert soms roosterproblemen op. Daarom zoeken we tenminste twee enthousiaste nieuwe leden die mee willen helpen om de zondagse diensten vorm te geven. Wat hoort bij dit belangrijke vrijwilligerswerk:

  • Je werkt thuis op je computer 2-3 uur aan de voorbereidingen.
  • Je hebt een keer in de vijf of zes weken dienst.
  • Je ontvangt de liturgie voor de komende zondag via de mail.
  • Deze ‘vertaal’ je naar de computer. Je gebruikt hierbij de software van Opensong waarin alle bijbelteksten en liederen zijn opgenomen.
  • De daaropvolgende zondag heb je beamerdienst, d.w.z. je zorgt voor de projectie van de liturgie tijdens de viering.
Het is handig als je wat computervaardig bent. Je wordt ingewerkt door de huidige leden van het beamteam en krijgt van hen ondersteuning tijdens de viering zolang je die nodig hebt. De software van OpenSong wordt door Jan de Wit op je computer geïnstalleerd en hij legt alles uit. Hij weet ook de technische kant van de PC en maakt het rooster. Het zou fijn zijn als meer mensen mee willen doen. Graag aanmelden bij Hans Luigjes, via hans.luigjes@upcmail.nl of tel. (06) 28 951 168.
terug