zondag 28 augustus 2022

Viering

Datum: 
 zondag 28 augustus 2022
Tijdstip: 
 10.00  - 11.00 uur
Locatie: 
 Dorpskerk De Glind

Voorganger: ds. Mieke Groen
Organist: Fred Mak

1e collecte: Orgelfonds
2e collecte: Instandhouding plaatselijke gemeente 
Toelichting bij de 1e collecte: Het enige bezit van onze kerkgemeenschap is het orgel dat in de kerk staat. Dit bezit dient regelmatig gestemd en ook onderhouden te worden. Deze collecte van harte bij je aanbevolen!

Afscheid Fred Mak: We prijzen ons gelukkig met een paar heel goede vaste organisten: Wim Vochteloo, Arjan Verrips, Fred Mak, Simon Drost, en sinds kort ook Erik van Veelen. De komst van Erik heeft alles te maken met het vertrek van Fred Mak als vaste organist. Hij heeft de benoeming tot organist van de Cunerakerk in Rhenen aangenomen. Op 28 augustus speelt hij zijn (voorlopig) laatste dienst in onze kerk. Daar zullen we ook tijdens de vieria bij stil staan. Op deze plek bedanken we hem alvast: Dank Fred, voor de fijne en inspirerende manier waarop jij zorgde voor de muzikale invulling van de vieringen. We gaan dat zeker missen! Dus: kom allen op 28 augustus om nog één keer te genieten van de manier waarop Fred de gemeentezang begeleidt en de viering invult met zijn orgelspel.

Bekijk hier de actuele informatie rondom corona. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.

Wil je geld overmaken voor de collecte(s)? Een gift voor onze gemeente: NL52 INGB 0000 2022 99 t.n.v. PG De Glind en Achterveld. Een gift voor Kerk-in-Actie: NL34 INGB 0002 0478 54 t.n.v. KiA PG De Glind en Achterveld. Vergeet niet te vermelden voor welk collectedoel jouw bijdrage bedoeld is.

terug